//ANTWRP
ANTWRP2018-07-05T15:37:57+00:00

Project Description

ANTWRP

ANTWRP HERFST/WINTER 2018-2019

De winter van Antwrp hult zich in warme wijntinten, kaki, blauw- en grijstonen en zwart. De sfeer balanceert tussen de experimentele mix van de eighties en de elegantie van gentlemen uit verschillende tijdperken. Van de stijlvolle mannen uit de tijd van Rubens tot trendy loft-bewoners van nu. It’s all about being stylish.

The collection’s designer

Wat hebben Keith Haring, Grace Jones, Memphis, Miami Vice, hi-fi torens en de walkman gemeen? Right: de eighties, een tijdperk in volle technologische evolutie en vol contrasten. Een experimenteel decennium dat de basis gelegd heeft voor de digitale revolutie.
Wouter Hoste, de ontwerper achter het label Antwrp, maakte een eigen compilatie van de jaren tachtig. Abstracte pop art prints sieren T-shirts en sweaters. Ze worden letterlijk ingekaderd in een rechthoek of vullen de letters van Antwrp die dwepen met het Nasa logo.
Chiné grijs, bordeaux, navy, navy chiné en galaxy blue aangevuld met med grey chiné vormen de kleuren van dit thema. Ze worden vertaald in sweaters, T-shirts, polo’s, hoodies en jacquardtruien.